Financial

Friday, April 25, 2008

Chris Cantell Discusses Financials: Cas splacania Livia Necasova


Ak ste podnikatelom alebo sa nim chystate byt, mate nekonecne vela moznosti co spravit s peniazmi. Ako ich investovat a do coho ich investovat. To je len a len na vas. Musite mat vsak iste kvality ktore vas a vas obchod spravia uspesnym a zdvojnasobia vase investicie. Niektore firmy maju na zaciatku velky potencial a za par rokov sa z nich vykluju vysoko rizikove investicie a tieto firmy zkrachuju. Aby ste zabranili tomu aby sa taketo nieco nestalo aj vam musite mat dobry prehlad o situacii na trhu,vediet co sa kde deje a stale sa zaujmat o novinky a byt informovany o zmenach. Musite predovsetkym vediet do coho investujete, musite mat jasno vo vasich cieloch,kam chcem ist a co chcem dosiahnut, nielen kvoli samym sebe ale aj kvoli ostatnym zamestancom , no a nakoniec musite vediet co sa deje za zavretymi dverami vasej firmy.Musite prinutit vasich zamestancov aby mali vsetko nachystane nacas & mesacne spravy s vysledkami a hlavne obchodny plan. Dobra organizacia je krok tym spravnym smerom. Musite zostat sustredeny, byt si isty ze poznate vase silne stranky tak isto ako aj tie slabe, a musite byt ochotny riskovat. Poznate to, ziaden risk- ziaden zisk. Pretoze cesta na vrchol je dlha a vyzaduje silnu volu, trpezlivost,innovaciu, kreativitu a samozrejme tvrdu pracu. Vsetky tieto veci su klucom k uspesnemu podnikaniu. Ak ich vsetky budete ovladat tak potom uz vam nic nestoji v ceste byt uspesnym podnikatelom. Jeden z najlepsich prikladov ako uspesna firma moze a ma vyzerat je SigEx Telekom, firma ktora zaznamenala vysoky rast a najvyssi navrat investicii.

related story: http://www.canadianbusiness.com/entrepreneur/personal_development/article.jsp?content=20080206_198719_198719

by Livia Necasova
for SigEx Telecom (http://sigex.com)

SigEx Telecom is quickly becoming the leading telebroadcasting communications provider allowing people to easily talk, view, upload and share video clips through free online TV broadcasting, free unlimited global calls, websites, blogs, video-mails and SMS. SigEx Telecom captures many add-on services for its clients generating royalties and fees in a broad spectrum of marketing services including public relations and promotions.

These news are brought to you by CantellTV, its technology partner SigEx Telecom and its founder Chris Cantell. CantellTV is the fastest growing provider of digital broadcasting coupled with enhanced communications, allowing people to easily control, view, upload and share digital content through proprietary interface. CantellTV has relationships with a growing network of international clients delivering millions of videos per day with more than 50,000 new videos uploaded and 200 hours of new TV shows broadcasted daily to a wide range of viewers, from 5 to 7 year olds of LiveCartoons; to 16 to 24 year old active social users of MyJumps; to fortune 50 corporate clients utilizing enhanced broadcasting services. CantellTV is committed to delivering infinite choices to your world of entertainment at the tip of your fingers. Chris Cantell retains consulting arrangements with several pre-IPO companies.

edited by Tatiana Kucharikova

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home