Financial

Wednesday, May 28, 2008

Chris Cantell Discusses Financials: Replace this Title Ludmila Martinicka


ABA je skratkou pre profesionalnu obchodnu asociaciu. Plny nazov znie Americka asociacia bankarov. Asociacia podporuje a zastava pripady dolezite pre bankovny priemysel v Spojenych statoch a naviac posobi ako vzdelavaci komponent pre zakaznikov cez Vzdelavaci odbor. Ustredie ABA sidli vo Washingtone, D.C.Niektori americania vravia, ze trpia vysokymi platbami na debetnych a urokovych kartach, ze banky zeru prilis vela ich penazi. Stali sa ludia (nie len americania) obetami vlastneho financneho systemu, systemu, ktory samy vumysleli?Je dobre mat moznost dostat peniaze od banky. Ale ludia zvyknu lahko zabudat na uverove podmienky. Takze, co je vlastne uverovy risk? Koho vinou sa tolko ludi "topi" v dlhoch?Americka vlada rozmysla nad legislativnymi zmenami. Americka bankarska asociacia varovala Kongres, ze nova legislativa by mohla mat neziaduci ucinok na ich financne zdravie. Predstavitelia asociacie ABA tiez vyjadrili svoje presvedcenie, ze Americania sa netopia v dlhoch. Tri americke financne spolocnosti & Americka banka, Discover Financial Services a Prva kapitalova sa pokusili vysvetlit Kongresu svoje konanie.Kandidat na prezidentske volby v roku 2008, senator Barack Obama vyjadril volu bojovat s predatorskymi uverovymi spolocnostami. Dodnes nikto nepreukazal, ci sa tieto spolocnosti naozaj spravaju predatorsky. Nech je ako je, my sme ti, ktory si beru peniaze s bank a potom za to platia.Potrebovala by som skolenie, aby som do hlbky pochopila ako pracuje financny system. Len dufam, ze ti zodpovedni vedia, ako to robit spravne.

related story: http://uk.news.yahoo.com/afp/20071205/tpl-us-banking-finance-politics-10170b4_1.html

by Ludmila Martinicka
for PocketNews (http://pocketnews.tv)

PocketNews is a new real-time news broadcaster delivering the latest and hottest news right to your pocket ! With global clients who want to be kept up to date, PocketNews is everyone's way of keeping in touch with the World.

These news are brought to you by CantellTV, its technology partner SigEx Telecom and its founder Chris Cantell. CantellTV is the fastest growing provider of digital broadcasting coupled with enhanced communications, allowing people to easily control, view, upload and share digital content through proprietary interface. CantellTV has relationships with a growing network of international clients delivering millions of videos per day with more than 50,000 new videos uploaded and 200 hours of new TV shows broadcasted daily to a wide range of viewers, from 5 to 7 year olds of LiveCartoons; to 16 to 24 year old active social users of MyJumps; to fortune 50 corporate clients utilizing enhanced broadcasting services. CantellTV is committed to delivering infinite choices to your world of entertainment at the tip of your fingers. Chris Cantell retains consulting arrangements with several pre-IPO companies.

edited by Kristina Lajcakova

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home